Tijd om na te denken over het kerstpakket!

Tijd om na te denken over het kerstpakket!

Nu er toch al pepernoten in de winkel liggen, kunnen we het net zo goed alvast over kerst hebben! Want ook al lijkt het vroeg om na te denken over kerstcadeaus, eigenlijk is dit het ideale moment om dat wel te doen. Hoe ga jij je personeel en zakelijke relaties verrassen als dank voor hun inzet en de fijne samenwerking?

Wat is er nu leuker dan hen een uniek kerstpakket van theeditatie® te geven? Met theeditatie creëer je een kostbaar oplaadmoment van zeven minuten. Terwijl je zorgvuldig samengestelde kruidenthee trekt en afkoelt, luister je naar een doelgerichte meditatie met binaural beats. Na zo’n rustgevend intermezzo kun je de wereld weer met hernieuwde energie aan.

We staan graag voor je klaar om samen met jou invulling te geven aan een toepasselijk pakket dat past bij je budget. 

Dat kan op verschillende manieren:
  • Met onze standaard giftsets inclusief onze bekende mok.
  • Met giftsets die uit te breiden zijn met leuke, bijpassende items, zoals een theepot, thee-ei, bijpassend boek, ‘oortjes’ om de binaural beats goed tot hun recht te laten komen of items van je eigen bedrijf.
En als je écht wil uitpakken en iets bijzonders wil geven:
  • Met een op maat gemaakte theeditatie. Dat wil zeggen: met een meditatie die speciaal is samengesteld en ingesproken voor jouw doelgroep. Dit kan al vanaf 150 stuks. Natuurlijk kunnen we ook jouw logo op producten terug laten komen.
Maatschappelijk verantwoord
Wist je dat bijna al onze thee fairtrade en biologisch is? Bovendien worden onze theepakketten ingepakt door medewerkers van Pronk, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met theeditatie geef je dus ook nog een maatschappelijk verantwoord kerstpakket.

Kortom, wil je iets bijzonders geven aan je team en relaties? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We denken graag met je mee.
Terug naar blog