theeditatie voor bedrijven

Er is altijd een moment te vinden om even tot jezelf te komen. Ook op het werk. Heb je ook wel eens dat je je na een belastende vergadering niet meer goed kunt concentreren? Of dat alle energie gedurende de dag wegebt door de vele gesprekken die je voert en de mailtjes die je krijgt? Door zeven minuten te theediteren laad je weer volledig op. theeditaties zoals ‘focus en energie’ of ‘weg met die stress’ helpen om weer bij jezelf te komen en met hernieuwde energie aan de slag te gaan!"

Het is bewezen dat mensen die regelmatig mediteren veel productiever zijn en minder vaak ziek zijn of een burn-out ontwikkelen.

Wil jij als werkgever goed voor je personeel en daarmee voor je bedrijf zorgen? Dan kun je theeditatie schenken en faciliteren dat mensen zich even terugtrekken met een hoofdtelefoon op. Of je kunt theeditatie cadeau geven, bijvoorbeeld met kerst, een verjaardag of jubileum. 

theeditatie is ook een mooi geschenk voor relaties. We kunnen voor diverse budgetten pakketten samenstellen. Goed om te weten: onze standaard theeditaties zijn zowel in het Nederlands als het Engels verkrijgbaar. 

Interesse in theeditatie op maat?

Dat kan ook! Wil jij jouw klanten, personeel, leveranciers of relaties iets unieks geven? Ga dan voor een op maat theeditatie-pakket. Bij afname van minimaal 150 pakjes thee, kunnen we alles naar wens samenstellen. Van een op jouw doel en doelgroep afgestemde meditatie tot en met een eigen kruidentheemelange. Vanzelfsprekend kunnen we jouw bedrijfsnaam en logo daarin verwerken. 

Meer weten? Neem contact op via mail voor de mogelijkheden en prijzen. We vertellen je graag meer. 

Bedrijven die al kozen voor theeditatie op maat: