Theeditatie voor bedrijven

"Iedereen heeft altijd gelegenheid om even helemaal tot zichzelf te komen". Inge Slootjes - Oostveen (oprichter van Theeditatie®) is nooit opgehouden te geloven dat het kan. Het eerste handvat om Nederlanders daarbij te helpen is Theeditatie®: bewezen kruidenthee gecombineerd met doelgerichte meditaties, ondersteund door specifieke muziek die het effect nog groter maakt!

Na een belastende vergadering kan het zijn dat je je niet meer kunt concentreren op je werk omdat je in de stress blijft hangen; of op een bepaald tijdstip van de dag is alle focus of energie ineens weg... Door even die paar minuten rust te pakken met ‘weg met die stress’ of een ‘focus en energie’ theeditatie te doen ben je daarna extra productief!


Ook op andere momenten zijn die paar minuutjes super waardevol. Het is bewezen dat mensen die regelmatig mediteren veel productiever zijn en minder vaak ziek zijn of een burn-out ontwikkelen.

Dus als jij als werkgever goed voor jouw personeel, maar ook goed voor jouw bedrijf wil zorgen, dan kun je bepaalde soorten Theeditatie® binnen jouw bedrijf schenken.


Alle Theeditatie® is er in zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Neem contact op via mail voor de mogelijkheden en prijzen.

 

Customized Theeditatie

Wil jij als bedrijf jouw klanten, personeel of de mensen om je heen iets unieks meegeven, ga dan voor een speciaal voor jouw bedrijf gemaakte Theeditatie®. Leuk als relatiegeschenk, kerstgeschenk of voor welk doel dan ook... Alles wordt specifiek naar wens samengesteld; samen gaan we op zoek naar het doel van deze Theeditatie®; wil je mensen activeren, of juist rust geven, affirmeren, enthousiasmeren, het immuunsysteem verbeteren, of een boodschap of wens overbrengen? Het kan allemaal. Ik ga vanuit ervaring en kennis een lekkere en functionele thee-melange samenstellen. En in overleg een mooie (coachende) ‘meditatie’ inspreken en bijpassende ondersteunende (eventueel binaural) muziek onder zetten. Natuurlijk kan erbij staan of ingesproken worden
dat deze Theeditatie® door jouw bedrijf is mogelijk gemaakt.

Neem contact op via mail voor de mogelijkheden en prijzen.