Het ontstaan

Ik denk dat iedereen weet dat mediteren heel goed voor je is. Maar uit ervaring weet ik ook dat het erg moeilijk is om dagelijks tijd te maken voor een goede meditatie. En sommige meditaties kunnen zo ‘zweverig’ zijn.


Ook weet ik hoe belangrijk het is om voldoende en gezond te drinken, volgens ayurvedische wijsheden het liefst warm drinken, zoals bijvoorbeeld kruidenthee. Helaas duurt het zo lang voordat het afgekoeld is tot de juiste drinktemperatuur. In die wachttijd kun je, zoals ik vroeger altijd deed, gehaast en gestresst toch nog van alles doen en uiteindelijk toch weer koude thee drinken óf... je neemt die 5 tot 7 minuutjes de tijd voor je zelf!


Hoe ideaal zou het zijn om deze paar minuutjes te gebruiken voor een goed in elkaar gezette, efficiënte en doelgerichte power meditatie?

Dat kan nu! Vanuit mijn expertise heb ik het beste bij elkaar gebracht. In zeer korte tijd bereik je via deze verschillende wegen jouw resultaat.

Dit noemen we een Theeditatie:

  • een kop heerlijke duurzame biologische thee,
  • kruiden; voor elke theesoort met specifieke en doelgerichte kruiden melanges, bijvoorbeeld voor rust, vertering, focus, energie en andere specifieke doelen
  • supplementen; met bewezen werking, om de doelen nog meer te versterken
  • meditatie; een korte soms coachende meditatie, krachtig, rustgevend, stress verminderend en doelgericht
  • muziek; binaural muziek; afgestemd op de juiste hersenfrequenties van je doel van die specifieke theeditatie
  • in slechts weinig tijd, die je toch moet wachten tot jouw thee drinkbaar is 

 

Hoe werkt het?

Mijn jarenlange ervaring en kennis met betrekking tot kruiden, vitaminen, mineralen, aminozuren en plant geneeskunde heb ik perfecte en heerlijke theemelanges, van uitstekende kwaliteit samengesteld die bijdragen aan een specifiek gezondheidsdoel. Deze overheerlijke thee wordt verrijkt met doelgerichte gezondheidsbevorderende specerijen, kruiden, vitaminen en mineralen om het gewenste effect nog meer te versterken.

Daarbovenop komt een bijpassende doelgerichte efficiënte mini-meditatie. De muziek per theeditatie is zorgvuldig uitgezocht en bij de meeste theeditaties is deze binaural, wat wil zeggen dat dit specifieke frequenties (alpha, beta, theta, delta etc) in de hersenen kan activeren waardoor het doel van die specifieke theeditatie nog dieper bereikt kan worden. De ene keer is dit dus juist jouw hersenen in de stand van peak performance brengen voor optimale energie, focus en concentratie, terwijl een ander moment je juist in diepe ontspanning en rust wil komen voor bijvoorbeeld een optimale, diepe slaap.